Det är väldigt vanligt att polishundar blir sin hundförares sällskapshund när karriären börjar lida mot sitt slut. De har hängt ihop under många år, föraren och hunden.

När det sedan blir dags att sluta sin tjänst som polishund vill många hundförare ta hand om sin bäste vän. Det känns därför väldigt roligt att just du och din polishund kan skaffa en poster som minne av er långa karriär tillsammans.

Det behöver inte vara en bild på just er utan hundar och hundförare i största allmänhet. Genom ett samarbete med posteryard.se så får ni 40 procent på er första poster som ni köper där.

Posteryard har många bilder på hundar och förare. Det finns också mycket bilder på andra sorters djur och människor. Fordon och illustrationer av hundar är också något som ni kan hitta på deras site.

konstutställning på polishund.se med posters på hundar och deras förare!

Kom gärna och hälsa på hos oss när vi har en liten utställning. Ta med er era kompisar och få fika med dopp samtidigt som ni kollar på vackra och snygga posters med hundar på.

Alla posters går dessutom att köpa online genom posteryard.se. Vi kommer också ha andra aktiviteter den dagen, agility för hundarna och med avslutande lek och bus.

Hundförarna får självklart leka och busa också. Hoppas vi ses där och glöm inte att ta med regnkläder till hunden för det verkar kunna bli regn. Husse och Matte ska ju vara inomhus under utställningen så ni klarar er nog utan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *